Hunde- og kattefoder 

Vi forhandler hovedsagelig  First Buddy  foder fra Gilpa.dk til hvalpe, voksne hunde og til senior hunde.

Vi fodrer selv alle vores hunde med foder fra First Buddy og det er det foder vi sender med vores hvalpe, når de flytter hjemme fra.

First Buddy fremstilles af de allerbedste råvarer, som alle er egnet til - og behandles som - mad til mennesker. Sammensætningen af ingredienser gør, at First Buddy Glutenfri hundefoder kan være rigtig godt til sensitive hunde, der af den ene eller anden grund ikke tåler alle slags hundefoder.

First Buddy er baseret på nøje udvalgte højkvalitetsingredienser, her under og, kanin, kylling, olie fra friskfanget vildlaks, kartofler, ærter, lucerne og krydderurter. Det, at de primære proteinkilder er og, kanin og (hydroliseret) kylling, gør at foderet er egnet til sensitive hunde, der ikke kan spise alle slags hundefoder. First Buddy er 100% fri for GMO (genmodificering). Kvalitetsingredienserne gør desuden, at foderet har en meget høj udnyttelsesgrad. Det betyder blandt andet mindre afføring, og mindre daglige rationer for at holde hunden mæt. First Buddy hundefoder er tilsat Cikorierod og Bryggeritørgær (Inulin FOS, MOS)* som kan gavne bakterievækst i mave- og tarmsystemet.*Inulin FOS: Fructooligosakkarider – kulhydrat med gunstig indflydelse på bifidus flora i tyktarmen. *MOS:

Vi har også mulighed for at tage foder med hjem fra Sportsman´s Pride, Dr. John og til små hunde fra  ProBiotic LIVE. Dette er dog ikke noget vi hurtigt har hjemme men tager hjem på forespørgsel. 

Til kat har vi altid Sportsman's Pride Professional Cat Food 7,5 kg, hjemme. 

Skriv til os
0 of 350