Generel info 

VIGTIG information:

Hundene skal være vaccineret og have lovpligtig hundeforsikring ved ankomsten.

Hundens sundhedsbog og vaccinationsattest samt kvittering for betalt forsikring skal fremvises ved ankomsten. Ankomst og afhentning aftales individuelt men altid i god tid inden ankomstdato og helst ved bestilling af opholdet.

Har hunden fået konstateret øjenbetændelse, dårlig mave eller andet smitsomt inden ankomsten, skal der gives besked om dette inden ankomsten og hunden vil evt. blive placeret i separat afdeling med hundegård væk fra de øvrige hunde. Dette kan også gælde tæver i løbetid hvis det viser sig problematisk i forhold til en hanhund.

Generel information:

Som udgangspunkt, luftes hundene individuelt 3 gange om dagen. De luftes gerne løs, sammen med vores egne hunde, men dette sker KUN efter klar aftale med ejer og hvis hunden er vant til at blive luftet uden snor. Ellers vil de altid blive luftet en og en, i vores eng- og skovområde.

Medbring gerne hundes egen kurv, tæppe eller madras og legetøj, så den har noget den kender. I er velkommen til at medbringe enge foder- og vandskåle, men det forefindes også i pensionen.

Hvis eget foder IKKE medbringes, er der en tillægspris på kr. 15,- pr. dag som afregnes sammen med opholdet ved levering af hunden. Ved ophold i uge 8, uge 26-32, uge 42, 51 og 52 skal opholdet betales senest 14 dage inden ankomsten og dette er også sidste dato for afbestilling af ophold.

Øvrige ophold kan afbestilles frem til dagen inden ankomst.

Vi håndterer gerne medicinering efter nærmere aftale og der forefindes køleskab/fryser i tilknytning til pensionen. Dog ikke injektioner.

Ejere holder løbende orienteret om hundenes trivsel under opholdet hvis dette ønskes. Sker der uheld eller bliver hunden syg under opholdet, vil dyrlæge blive konsulteret efter behov og for ejers regning og risiko.

Om pensionen:

Vi har en lille pension med 4 store hundebokse, hvoraf de 3 har udearealer. Så vi har aldrig flere hunde i pasning end vi kan give en individuel pasning. Boksarealerne er store nok til, at to store eller 3 små hunde fra samme ejer, kan dele en boks.

Anja er drivkraften bag kennelen både med hensyn til avl og pasning. Anja er vokset op med hund i hjemmet og har 18 års erfaring med egne hunde. Der ud over, er Anja uddannet hundetræner i DCH og har opdrætter uddannelsen i DKK. Anja træner både i DRK, DCH eller hvad den enkelte hund har anlæg for.

Vi tager som hovedregel kun hunde i pasning vi har en relation til. Dvs. enten hunde af egen avl, hunde fra vores omgangskreds eller hunde eller ejere Anja kender gennem træning. Og hvorfor så det….? Jo, vi kan bedst lide at I ved hvem vi er og hvad vi står for. At I ved hvad vores erfaringer er og stoler på, at vi altid vil gøre vores bedste for jeres 4 benede familiemedlem, når jeg ikke selv er hjemme.

Skriv til os
0 of 350